Nascholing slaap

Uitnodiging nascholing SLAAP

De nascholing is digitaal!

We hadden ons ontzettend verheugd op een fysieke bijeenkomst, maar de omstandigheden eisen van ons toch weer een digitaal ontmoeten.

Het volledige programma wordt digitaal aangeboden. Niet 1 of 2 onderwerpen maar gewoon het hele programma. Ook het onderdeel dat we de sponsoren ontmoeten, blijft ook in deze digitale omgeving een onderdeel van het programma! Daarom kunnen we de rest van de uitnodigingstekst laten staan zoals het er stond……………

Dit keer met thema:

‘Relaties’ met slaapapneu

Ook dit jaar hebben we weer vier hele goede sprekers bereid gevonden om dieper in te gaan op allerlei ziekten die een gevolg zijn van slaapapneu , een risico zijn om slaapapneu te krijgen en invloed kunnen hebben op de behandeling van OSAS . Kijk dus snel naar het mooie programma. Naast direct de inhoudelijke sessies hebben we nog meer met ‘Relaties’. Wat denk je bijvoorbeeld van de relatie met de taakgroep Slaap. Heb je een ‘slapende relatie’ of juist een hele actieve? En als laatste hebben we allemaal ook een ‘Relatie’ met onze sponsoren. En deze relatie willen we dit jaar in een iets ander jasje steken. Nieuwsgierig geworden of gewoon zin in een inhoudelijk interessant programma, schrijf je dan snel in voor 13 januari 2022!